Baksidan …

är ett lyckat resultat för vallhunden. Att jag sedan även har baksidan av hunden blir ett dubbelt godkänt resultat för mig i veckans bilduppdrag, många baksidor blev det under den här strålande dagen på vallhundstävlingen.

Hos Bildgatan -Kategori | Bilduppdraget –Baksida | Mina tidigare inlägg (bilden är klickbar)

Fler bidrag i Bilduppdraget hittar du om du följer länken här >>>

Bildgatan som även idag kan njuta av samma strålande sol och en behaglig vintertemperatur. Nu en snabb dusch för att sedan få ta till sig lite av de ljuvliga strålarna från den klarblå himlen.

35 svar på “Baksidan …”

 1. Pingback: Gästdomare …
 2. Jag skrev om att klicka upp/förstora bilden på flera bilder – även din – jag vet det och ville förmedla detta till andra som kanske inte tänkt på att testa det på bilderna.

  Får be om ursäkt att jag skrev fel bloggnamn – det var inte alls medvetet.

  Hade en väldigt stressig dag på jobbet, kom hem sent och satte igång med att försöka sammanfatta och titta på alla 32 bilderna för 100:e gången kändes det som – det är inte att jag tycker att du är en gåta som jag skrev det. Det rättar nog Nina till när hon ser det.

  1. Aha, det är bara så att jag vet att några haft problem att klicka upp mina bilder men det verkar som att min bloggmall uppdaterat detta nu. Angående namnet så tyckte jag att det var småkul eftersom jag själv ibland skriver om min konstiga hjärna och de tolkningar jag kan göra och ingen annan fattar var temat finns i bilden. =) Bildgåtan hade kanske varit ett lämpligt namn. Jag tar inte illa upp utan namnet har också en liten historia här på min blogg.

  1. Jag har faktiskt varit på några uppvisningar eller tävlingar och tittat. Tycker mig märka att det ökar eller så är det bara jag som fått upp ögonen.

 3. Fina baksidor. Tänk att de äns finns fina baksidor de e ju bingo.
  Vad då sol? Nu får jag lov och säga att vädret i Sverige är orättvist. Ah förresten de du värld, sola på o njut.

  Kramiz

  1. Det enda jag vallar är mig själv, i bästa fall. Men precis som du skriver så är det ett nöje att åka ut på sådant.

 4. Ulliga söta samt pälsiga baksidor på din bild. Förstår att du är glad över ”dubbeleffekten”.

  Njut av solen du. När du har njutit klart kan du skicka ner den till mig. Här är det som vanligt bara grått.

Tycker om din kommentar