Instängd eller …

utestängd, det är frågan.

Kategori | Fototriss | Stängd | hos Bildgatan

 1. Kylan är utestängd eller så är värmen instängd.
 2. Kylan har stängt ute utsikten från fönstret eller så har den stängt in den, beror på vilken sida av fönstret jag står.
 3. En annan typ av kyla som vi stängts ute från eller så kanske de som finns bakom stängts in från värmen utanför.

Fler som har stängt men ändå är med i trissen och lagt upp sin syn på ordet i sina inlägg hittar du i länkarna hos Fototriss.

-Bildgatan –

42 svar på “Instängd eller …”

 1. Ja då är jag i knalleland oftare än så, jag bor ganska nära, kan vara både fördel och nackdel. Måste säga att jag gillar din header. Ha en fin Måndag!

 2. Det var då ett riktigt inspirerande triss – både bild och text. Önskar att jag hade haft samma ”think outside the box”-”syndrom som du.
  Som du vet går jag igång på rost – så jag tar taggtråden som favo:-)

 3. Nämen så är det ju ingen som säger att alla bilderna var för sig måste ha något som är stängt – min triss var mer en berättelse som utgick från den stängda tippen (apropå din kommentar hos mig)

  1. Andra som skriver så och de tankarna hade jag inte först, hade en annan lite kul stängd bild men kunde inte sammanföra den med ordet kyla och stängd.

 4. Man har ju påstått att klövdjur inte går över rister, men här har hela flocken travat över ibland så det stämmer ju inte.
  Mindre och högre tror jag inte dom klarar av, men vem vet är gräset grönare på andra sidan tar dom nog sej över dom med.
  ;-)

  1. Är det så med oss människor – vi går egentligen inte över gränsen men … det där gröna gräset på andra sidan lockar ibland för mycket?

  1. Som ungdomarnas – men den ska egentligen vara lite uppvikt och nedtryckt. Här är vi noga med att ha varmt på huvudet när kylan kommer.

  1. Kul för jag bytte ut den i sista stund hade tänkt ha en annan stängning men för att matcha kyla så blev det denna.

 5. Sådär tänker jag också, att man väljer tanken på om det är stängt eller inte.

  Mössors form, vad olika dom kan vara.

  Ha en skön söndag. //Kram Lissen

  1. Vi tolkar ord så olika och det är det som är kul med teman. Mössan är inte riktigt påsatt som den ska men bilden blev kul och därför fotade jag.

Tycker om din kommentar