Vatten …

bara vanligt vatten, har en lugnande effekt på mig. Att bara sätta sig ner och höra vattnets rörelser, känna doften och det vattnet gör med luften -det kan inget spa i världen slå. Självklart är den omgivande miljön viktig och det här finska vattnet kluckade precis så där rofyllt som gör att jag fortfarande kan känna platsen så nära.

Kategori | Tisdagstema hos Bildgatan – plats

I veckans tisdagstema (som det var länge sedan jag var med i) ska vi visa en plats som på något sätt berör oss. För mig är en plats vid vatten något som är viktigt. Oavsett var den ligger men ett stort utrymme för egna tankar och aktiviteter är ett krav, så lik en sardin vill jag inte vara och trängas bland alla andra sardiner.

Än är det ett bra tag till jag får sitta där vid vattnet och höra vågorna och känna luften. Idag när jag var ute och verkligen såg hur mycket snö vi har så kändes det inte som att vi kommer att få någon sommar i år, knappt en härlig vårvinter.

Fler platser hittar du om du klickar på länken här  >>>

8 svar på “Vatten …”

    1. Självklart och när jag läser rubriken i Aftonbladet idag – Sträng kyla till mars så blir jag ännu mer optimistisk.

  1. En helt underbar bild Margareta. Men nästan känner doften och hör kluckandet. Dessutom tycker jag att vågor/vatten – ja även regn har en otroligt lugnande och mys-effekt på mig iaf. Kan lyssna i timmar. Konstigt…

    PS. Jag la också upp en plats, men bilden är kass. Så jag avstod från att länka till ”Tisdagstema”. Man vill ju inte förstöra kvaliteten där;-) DS

    1. Tack, det var också det jag hörde när jag hittade denna bild igår och så fick jag chansen att nyttja den redan igår. Regn ute och sitta vid brasan eller under tak och lyssna är suveränt.

      Tror inte att den var kass. Jag lade upp min för att kunna använda mig av sommarbilder nu, har blivit mycket sådant den här vintern. =)

Tycker om din kommentar