Geografilektionerna …

var något som de här underbara tjejerna missade helt. Frågan – Var ligger Malmö och Kristianstad eller rättare sagt var ligger Skåne?

Jag var så trött för ett tag sedan, men efter att ha sett denna film och verkligen fått skratta högt och befriande piggnade även jag till. Nu har jag inte skrattat åt tjejerna utan mer med dem, för de är ju helt obrydda om att vi är några stycken som tycker att det är ganska enkelt. =)

Bildgatan som funderar över hur många i TV sofforna som skulle skrattat lika mycket över mina funderingar kring det här med en viss teknik som jag har svårt för, eller obrydd.  Jag anar att en stor del av befolkningen skulle göra det.

Ps. Trodde nog att det mest var Norrbotten som svenskarna överlag har lite problem med, att placera på kartan, och läser många gånger Norrland när de egentligen menar något av de nordligaste landskapen.

4 svar på “Geografilektionerna …”

  1. Sitter hemma och jobbar och det här ASG behövde jag verkligen. Underbart för oss tittare då. Men heregud vad består geografilektioner av nuförtiden. Det var då bättre förr om man säger så.

    Å du har rätt – norr om Gävle har jag svårare för att hålla isär landskapen – typ Norr- och Västerbotten till exempel;-)

    1. De var så goa tjejer därför kunde inte jag ens tänka på hur geografilektionerna går till. Något kanske var bättre förr. Men du vet att det är landskap och två olika även om vi har ett brett samarbete många gånger.

Tycker om din kommentar