Bokslut över januari …

med vitt, grått och svart. Kanske lite för mycket, alldeles för mycket svart i illustrationen -men ändå en symbol över årets första månad. Egentligen mest i glädjen och lugnets tecken men visst har det funnits lite mörka delar. Då har det handlat om att jag börjar bli en aning rastlös och längtar efter lite mer engagemang från min sida med en högre grad av tillfredsställelse i vardagen.

– Bildgatan – 31 januari 2011

5 svar på “Bokslut över januari …”

 1. Underbara bilder, jag är lite inne på att köpa mig en kamera, vad änder du för någon ?

  Jag fick mig en ordentlig sömn, och det var så skönt :)

  1. Tyvärr har jag ingen kamera som jag önskar mig idag. Har en kompaktkamera sedan min systemkamera tappades i golvet och sedn var den ändå antik i kamerans värld gå det fort. Nikon är det jag haft tidigare men numera en Panasonic som jag köpte ifjol. Har som du drömmar om att köpa det jag vill ha en Nikon D7000. I dagsläget inget som jag kan prioritera.

 2. Nu är jag då än en gång inte säker på om du har lekt med PS eller målat konstverken… för konstverk är det utan minsta tvekan (fast inte så fint som kortet som jag fick av dig:-))
  Har känslan av att du är lite ”deppig”. Detta troligen inte p g a att det är ännu mörkare i Luleå än vad det är här. Skippa rastlösheten – börja måla, fota, virka, sticka – nej, det sista två skippar jag direkt;-)
  Å du vet man har inte roligare än man gör sig. Have fun, du lever bara en gång. Njut av friheten att inte behöva gå upp klockan sex ett tag och gå till jobbet vid 20-30 minusgrader.

  PS. Hur gick det med jobbet du sökte? DS

  1. Deppig skulle jag inte säga att jag är men … jag jag vill ha något mer att göra – fler måsten. Att slippa gå upp 6.00 är helt klart en fördel även om jag ställer klockan på den tiden varje morgon i alla fall, men behöver inte.
   Nej, man har inte det och nu får jag börja hitta på kuligare saker här hemma på dagarna. =)
   Angående jobbet så är det inte mitt, trots att jag var så säker återkommer om det imorgon.

Tycker om din kommentar