Inledningen av februari …

tänkte jag börja lite kort med Veiken’s lösning på frågan –När tänker männen som bäst? Det har tidigare varit ett stor bekymmer men efter många år av forskning så har man äntligen kommit fram till hur det egentligen ligger till. Alla resultat visar på att männen tänker absolut som bäst när dom har samlag. Hur kommer det sig då undrar man? Enkelt.. då är ju kabeln kopplad till huvuddatorn.

Bildgatan som även kan rekommendera att besöka och läsa om alla hennes resor över hela världen och då inte i min vita värld.

8 svar på “Inledningen av februari …”

 1. haha.. ja den är bra, kabeln är ansluten till huvuddatorn :)

  Är ju så trist att tappa kameran på golvet, det är ju inga billiga saker. Kanske min går att fixa, den tar fortfarande kort, men men ser att objektivet är snett och det går inte att zooma eller ta in det.

  1. =)
   Vi kanske kunde slå ihop våra tappade kameror och få en super. Det är inte billigt och därför var jag dumsnål i våras även om den inte tillhör de här köp tre och betala för två. Hoppas att du kan använda den lite till.

 2. Tack, snälla du för fina ord om mina bilder och resor….
  Det kommer fler bonusinlägg från Sydafrika. Det är ganska mycket kvar! Den som orkar har då något att se fram emot! :)

  Tur att männen har möjlighet till uppkoppling! :) :)

  1. Bra =) jag sitter just nu och tittar på alla bidrag i Bilduppdraget och det är inte helt enkelt. Jag är klar med mina val så nu återstår kommentarer.

Tycker om din kommentar