Hade inte tänkt …

skriva något speciellt idag förutom att slänga in någon liten rolig historia så här på nattkröken. Men så läste jag något och då kändes inte den så viktig. Vi har ju våra vänner här på nätet och när det händer något hos någon … det känns. Speciellt om det är någon du läser hos varje dag och där du nästan förväntar dig att det blir ett leende. Nu blir det kanske inte så på ett tag men tror trots allt att det sker även om det kan ta tid.

Bildgatan som tappade lite av luften i mig och nu får andas in den igen för att kanske hitta på något trevligt under morgondagen. Börjar känna mig lite som en urtråkad medelålders hemmafru, utan dammvippan och skurtrasan.

2 svar på “Hade inte tänkt …”

  1. Tack för att du tänker på mig även med det här inlägget Margareta.
    Ledsen att jag inte kan få dig (och några andra) att få le, men tyvärr kan jag själv inte le just nu. Trodde aldrig att det skulle hända mig – men någon gång är ju alltid den första. Men roligt är det inte kan jag säga.
    Så njut av Luleå-solen som hemmafru – inte alls fel egentligen, inte fel alls.

    1. Det borde inte vara det, även om jag inte vet så kommer tankarna. Ser ut att bli sol idag också men här blir det nog innejobb.

Tycker om din kommentar