Konst eller konstigt …

är frågan som vi ställer oss idag i veckans fototriss. Det känns konstigt att skriva den rubriken, för mig tillhör den Beate och hon inspirerar och ger mig leenden i princip varje dag.  Funderingar att jag nu skulle gå in på mark som kunde ge mig riktig ångest och alltför höga prestationskrav cirkulerade en smula bland de hjärnceller som fortfarande är i omlopp.

Men tanken på att inte vara med föresvävade mig inte ens, det skulle kännas konstigt att inte ens försöka när Beate är föremålet för veckans tema. Helena på fototrissen skriver så här: –Den här gången blev jag inspirerad av namnet på en flitig Fototrissares blogg och bestämde mig för att låna det till veckans tema. Tror det kan generera en hel del intressanta bilder. Det tror jag med.

Är det konst eller bara konstigt …

med en man som försöker förtära cykelekrar till frukost?

med två hjärtan som svävar i luften?

med graffiti på allmän plats?

*

Kategori | Fototriss | Konst eller konstigt | hos Bildgatan

Fler funderingar kring konst eller konstigt hittar du i länkarna hos Fototriss.

Bildgatan

Konst eller konstigtbloggen kommer igen i ett senare inlägg under dagen därför att det också är den 13e februari.

PS Något som bara är konstigt är att när jag tittar ut genom fönstret idag ser jag ett underbart härligt väder med solen som inte kan bli starkare och en himmel som inte kan vara mer blå och snön som glittrar lik diamanter i skyn. Inte konstigt en dag när väderguden visar sig från sin bästa sida. Nu skulle jag verkligen ut och fota riktiga konstverk  var tanken när jag slog upp mina melerade på förmiddagen. Men … en liten detalj -det är mitten av februari och han (tar för givet att det är en han) glömde en mycket viktig detalj, att skruva upp termostaten. Skruvade nog åt fel håll -26 säger ju en hel del om hur konstigt det kan bli när inte hela hjärnkontoret är i rörelse.

34 svar på “Konst eller konstigt …”

  1. Ställer jag ut en pinne och kallar det för konst så är det kanske så även om andra tycker att det är konstigt.

 1. Jag gillar de svävande hjärtarna. De andra känner jag mig inte så inspirerad av. Och så är det ju alla hjärtans dag i morron.Sänder ett litet hjärta till dig. Kram. Anita

 2. Så synd att termostaten var feljusterad denna ljuvliga vinterdag!! Det blev en tur med bilen i alla fall…

  Ekrar – nej tack, bara konstigt. Gravid? Jag föredrar lite mer lättsmält till frukost!

  Svävande hjärtan – vacker, romantisk konst! Och grafitti gillar jag som konstart – bara den finns på vettiga ställen. Inget sabb!

  Fyndig triss!!

  1. Har inte ens varit ute med bilen idag. Tack och jag håller med dig och kanske … gravid där har vi det. läste ju om mannen som var gravid för något år sedan.

  1. Har inte provat men håller nog med, godare med en grillad. Jag har kollat och kommenterat i din blogg och fick tankarna på det jag lagt ut.

 3. Både konst och konstigt, den första förvånar mej inte det starka könet ätandes ekrar why not hihi
  Hjärtana står för det vackra och graffitin tycker jag var riktigt läcker;-)
  Ha det bra;-)

 4. Ja det där känns väl som lite väl svåsmält för min del så den bilden är rejält konstig :)
  De små svävande hjärtana är så söta att de är konst :)

  1. Lite svårsmält är bara förnamnet men någon skulle kanske gå igång på det. De små hjärtana måste jag söka rätt på till imorgon.

 5. 1 000 tack Margareta både för din fina text i det här inlägget och påminnelsen att ”jag” fyller tre år idag. Har nu lagt till det i inlägget. Vad skulle jag göra utan min egen personliga Sherlock;-) Stor solig kram till dig!!!
  Är glad om du får många leenden hos mig och gillar min blogg. Ja, jag diggar ju din också och dagens etta här är min absoluta favo. Den är sådär konstigt konstig, precis som jag;-)

  Två svävande hjärtan dagen innan… är ju aldrig fel, Synd bara att de är rosa;-)

  Jag diggar ju graffiti för att den gör mig glad. Här går ju åsikten isär om det är konst eller inte. Jag tycker nog det om den är bra gjort för då ler jag:-)

  1. Just det och när du läser mitt senaste inlägg så förstår du hur djupt jag grävt, inte alls. =)
   Beate, de är inte rosa men kanske för svagt röda i bilden. Gillar också bra gjord graffiti och som sagt på rätt ställe.

 6. Nä de e inte konstigt att äta ekrar till frukost, de gör vi ofta (#hummm)
  men bilder var ju verkligen ett konstverk.
  Svävande hjärtan vill jag gärna ha i köket, sen lagar man mat med bara kärlek.
  Jag tycker de e rätt snyggt när de målar saker ute, framför allt gångtunlar.
  Fina bilder kamrat.
  Kramiz Anki

  1. Det är därför du inte kan sova på nätterna, svårsmält. =) Bättre än soppa på en spik. Håller med i vissa lägen men då ska det vara bra gjort och på ett ställe som inte stör eller drabbar någon enskild person, vilket det oftast gör -fastighetsägaren.

  1. Det skriver jag under på och jag vet inte om det var konst eller vad det var för ett ställe jag besökte. Minne …saknas. Förutom att det är i Danmark och danskar kan verkligen hitta på såg mycket konstigt där. =)

Tycker om din kommentar