Inte det enklaste …

att förstå tekniken.

*

En man var ute i sin trädgård och klippte gräsmattan när hans attraktiva blonda kvinnliga granne kommer ut ur sitt hus, springer fram till sin brevlåda, öppnar den, men slänger igen brevlådelocket nästan direkt och springer så tomhänt och ilsken in i huset igen.
Efter en stund upprepar det hela sig igen, hon kommer ut ur huset, springer fram till brevlådan, öppnar den, slänger igen locket och springer in i huset igen lika tomhänt och förbannad som förut. När mannen klippt klart gräsmattan, kommer hon ut ytterligare en gång, och denna gången slänger hon igen brevlådelocket så hårt att det lossnar.
Nu måste mannen fråga vad hon egentligen gör, så han frågar lite försynt innan hon når ytterdörren igen:
– Ursäkta, är det något fel?
Blondinen svarar upprört:
– OM det är något fel? Klart det är något fel!
– Min jäkla dator där inne säger hela tiden:
– You have got mail!

*

Bildgatan tänker att för mig blir det nästan tvärtom. Om någon säger till mig att jag har fått post så tittar jag nog i e-posten.

 

8 svar på “Inte det enklaste …”

 1. Kul att vissa får sina skratt på morgonen (= Znoge och jag) medan andra läser på kvällen. Vad jag vill säga är att du roar dina trogna läsare dygnet runt:-)

  Svar: Ska rekommendera bästisen att förbereda sig för löss… också. Nika skolades in på dagis förra veckan. Det har är hennes första förkylning. Dagis KAN INTE VARA BRA. För föräldrarna kanske som tappar massvis med pengar men….

  1. Det är bra och sedan beror det ju på, fast lite konstigt är det … du på morgonen. Okej nu är det vardag. =) Du har så rätt =)

  1. Varsågod och jag måste komma ihåg att skriva en sak till dig som jag såg idag -angående Statoil och hälsa.

 2. Första morgonskrattet på bussen:-))))) Det kan inte vara lätt att vara blond. Tur att du och jag inte har det ptoblemet;-)

  Svar: allt jag skriver på bloggen är sant. Så gårdagen var precis så jävlig som jag skrev;-)

  1. Nej och vad jag är det vet jag knappt själv just nu – försökte bli lite röd igen, men mitt ”svarta” har så svårt att göra annat än bara ge lite aningar.

   Sv. Jag vet men jag menade någonting annat – du kan roa med det ”enkla”.

  1. Visst är den skön och det finns säkert de som skulle, samtidigt som jag funderar hur kan de han en dator då? =)

Tycker om din kommentar