Öppet är bra …

men ibland kan det kännas både lite farligt och en aning för öppet. Speciellt om man är ute på det öppna havet eller bara finns vid den lilla öppna älven.

Lite för liten öppen yta på det stora öppna havet, Atlanten.

En aning vingligt på den öppna ytan medan andra öppnat sig alldeles för mycket, Adriatiska havet.

Ibland önskar jag kanske mer slutenhet, men idag är det öppen som gäller och då öppnade sig möjligheten även för denna lilla eka, Skellefteälven.

Kategori | Fototriss | Öppet | hos Bildgatan

Följer du länken hittar du fler som öppnar sig hos hos Fototriss.

Bildgatan

Idag har jag själv öppet hus (med lite ”tvång”) för min familj som kommer på middag så det är bäst att jag nu sätter igång med lite förberedelser.

Ps Här ute i cyberrymden har vi ju en öppenhet som knappast har några gränser, samtidigt som vi kanske ibland ska tänka oss för innan, hur mycket ska vi öppna oss? På samma gång ska vi vara tacksamma för att vi i Sverige fortfarande har chansen till att vara så öppna och ha den friheten – vem vet hur länge till? Men … det är alltid bra att ha den där farstun som gör att vi kan stänga om oss ibland.

28 svar på “Öppet är bra …”

 1. Tack :)
  Tror inte att den artikeln går att läsa i nättidningen, det var en artikel som endast publicerades i papperform. Tidningen var Borås Tidning.

 2. Toppen triss – både bild och text. Att den sista bilden är en höjdare och min absoluta favo förstår du ju.
  Vad gäller bloggvärlden så håller jag med Pysselfarmor. Men en sak som jag tycker an ska vara på sin blogg är ärlig. Att avslöja ”privata hemligheter” skulle aldrig falla mig in.
  Men du som är Sherlock vet ju hur lätt det är att ”gräva fram” personer bakom en blogg. Så egentligen finns det inga hemligheter i cybervärlden. Men om man nu vill utforska dom så ska det vara lite svårt för dom som vill;-)

  PS. Ha det så kul på familjefesten. Rester från igår kanske;-) DS

  1. Att inte vara ärlig skulle vara svårt däremot behöver vi ju inte berätta allt. Nu är inte jag intresserad på det sättet utan det är bara små kul grejer.

   Angående familjemiddagen så var det inga rester, det var ingen middag dagen före. Blev något fel i kommunikationen.

 3. Gillar sista bilden bäst även om man blir litet blöt om tårna när man kliver i den båten. Man bestämmer ju själv hur öppen man vill vara i sin blogg – precis som i verkliga livet. T.ex. dessa frågor om än det ena och än det andra, som ställs i olika bloggar, svarar jag aldrig på.

Tycker om din kommentar