Kände mig tvungen …

att släppa in lite vår och mycket ljus. Jag kände att något var fel, jag fick inte några vårkänslor, jag såg alldeles för mycket mörker.

Därför har jag nu gjort en ny header (sidhuvud), en ny bakgrundsbild samt tagit bort den svarta bakgrundsfärgen. Jag måste skriva, det känns faktiskt som att det hjälpte. Jag blir lite gladare av ljuset och vårfärgerna, sedan får vi se hur länge den får vara kvar, känner mig lite förändringsbenägen för stunden.

Bildgatan som nu också börjar känna av våren här inne. Jag vistas ju en hel del framför datorn och då går det inte att behålla vintern och mörkret.

*

2 svar på “Kände mig tvungen …”

 1. En helt fantastikt fin header Margareta!!! Den gör mig riktigt, riktigt glad! Vilka coola effekter. Snyggt jobbat tjejen!!!
  Grattis till vårkänslorna ”därinne”. Avundas dig lite där måste jag säga. Förutom att det är mycket ljusare ute så är det fortfarande runt noll och en isvind kylar ner mig totalt morgon och kväll. Men jag har tvättat och pensionerat mina ”täckisar” till nästa vinter. Tar inte ut dom ur skåpet – hellre fryser jag.
  Förresten kom min chef – civilingenjören Håkan – på en alldeles strålande idé (utan att han visste om det) för att få upp värmen när man sitter (mycket) framför en 24-tums monitor: den alstrar (inte så lite) värme. Sedan han sa det har jag ”kramat” om den många gånger när jag frysit, alt. lagt händerna på den…

  Svar: Skickar upp alla pappersprover vi fick idag till dig under helgen. Inget märkvärdigt men några coola nya sorter, mycket fräcka färger faktiskt och ”konstiga” präglingar. Papyrus senaste verkar det som. Personligen föredrar jag Arctic och Munken papper då jag är totalt förälskat i rufft obestrukit papper – men det är jag det.

  1. Tack och jag känner mig faktiskt också mycket gladare när det inte är så mörkt. Känner att ljuset runt mig är viktigt, allt ljus som jag kan ta in måste jag ha. Här är det minusgrader idag och har varit så några dagar, det är trots allt över 20 graders skillnad mot tidigare.

   Täckisarna får jag nog packa ner om det blir att åka till stugan framöver. Om inte annat för att ha på sig inomhus, till vi fått värmen på topp – brukar ta någon timme. Jag har ju två 24-tummare här på kontoret samt en nittontummare och två femton, borde vara bastu här inne. =) Ska kanske slå på alla när jag fryser. Fortsätt kramas med skärmen.

   Du är ju helt underbar, ska verkligen bli spännande att kika. Jag kan inga namn på papper men har ganska mycket sparat här hemma som fortfarande inte kommit till nytta. Får nog ta och skärpa till mig lite med gratulationer och annat. Mor fyller ju lite halvjämt så då får jag hitta på något. Hur någon nu kan fylla halvjämt. =)

Tycker om din kommentar