Den här kunskapen …

skulle inte vara så tokig att ha, tänk att veta hur det ska gå. Det är ju mycket bra kunskap, om det bara gick att tillgodogöra sig den till det man så gärna vill, varje vecka -år efter år.

Kategori | Lördagsmixen – Kunskap

Rubriken inför lopp 5 på V75 – Chansspik eller många? -är väl ungefär den frågan som man ställer sig varje vecka än hur mycket kunskap man besitter i ämnet, och kunskap kan man leta varje vecka i den här tidningen som sambo fick som prenumeration av mig i julas. Trots det satsar jag fortfarande pengar i ett förlustbolag några gånger per år. Tänk om sambo bara skulle ha rätt kunskap en vecka, kanske idag. Nu är det kanske inte kunskapen som saknas, utan det där att hästar kan man inte lite på. De gör precis som de känner och behagar för stunden, envisa, trilska varelser. Därför säger jag som en vän till sambon, – Hästar gör sig bäst på smörgås.

Här hittar du fler med mycket kunskap om du följer länken till  – Shannara’s lördagsmix

Bildgatan upptäckte tidigt på morgonen att det där vädret som skulle komma hit -det kom aldrig. Solen strålar fortfarande från den där klarblå himlen, visst ett litet undantag i går eftermiddag, och temperaturen är kring nollstrecket. Kommer vi upp imorgon så blir det en utflykt med matsäck, hade jag tänkt. Det blir att ta bilen till någon mysig plats eftersom sambon nu har så dåligt i sitt ena knä och fot att det inte är tal om några promenader för tillfället. Även om han säger … så ska jag nog se till att han lyder mig – tjurskalle. =) Att en del människor inte kan förstå att de måste ta det lugnt ibland och vila lite. Undra om de har varit hästar i ett tidigare liv?

Ps Jag gjorde det enkel för mig idag, behövde bara snurra på stolen, plocka upp kameran bredvid mig och knäppa av.

2 svar på “Den här kunskapen …”

  1. Ja det var ju ett bekvämt bidrag om man säger så…. Tog mig ett tag att förstå, vilket ju inte är ovanligt hos mig.
    Hästkött på smörgås – yuck! Däremot gärna som entrecôte med klyftpotatis mmmmhhhhhh:-)
    Vi har aockså fantastiskt väder idag. Har suttit på balkongen i stort sätt sedan jag lämnade sängen kl 12:15. Det behövdes inte ens en jacka, det räckte med T-shirt. Lätt att glömma att det endast är 3,9 plusgrader i skuggan på andra sidan huset.
    Vad har stackars sambon gjort med knäet och foten? Hoppas han eller någon klok doktor kan åtgärda det.

    1. Än har inte kunskapen gett den utdelning som önskats, fortfarande ett förlustbolag. Vad skönt du verkar ha haft det. Jag skulle inte heller tacka nej till den måltiden.

Tycker om din kommentar