Bara skuggan av …

mig själv när jag njuter av det vackra vädret, blir det sista inlägget.

Gör en liten paus, kanske till i morgon eller någon annan gång. Är garanterat tillbaka och allt beror på väder, vind och andra aktiviteter som lockar.

Bildgatan som just nu känner att jag har en del annat som frestar och jag kommer garanterat att fortsätta fylla mitt bildalbum – Designa Nu -med fler bilder men just nu är det här skrivandet och alla fototeman på siesta. Vi syns och hörs, kanske på en annan plats, i en annan tid eller redan imorgon på just den här platsen. Får se när abstinensen kommer och jag inte kan låta bli … men läsa och kommentera ska jag fortsätta med.

Ps. Har tänkt ägna mig åt lite andra saker vid datorn under en tid och vet inte om tiden räcker till.

Ett till Ps. Jag är stolt över att jag vågade klättra upp på räcket för att ta några skuggfoton av mig själv, vad gör jag inte för ett foto? Det är många rädslor och hämningar som göms med en kamera i handen och minnet det plockas fram.

14 svar på “Bara skuggan av …”

 1. Så fantastiskt bra … och häftigt och coolt som man säger nuförtiden. Jag tog också en paus som blev kortare än jag trodde från början … man vet aldrig hur man känner det och vad som händer som gör att man kanske sätter fart igen.

  Vi väntar på dig … förstås.

  Kram!

  1. Tack och för mig går det lika bra med bra. =) Just nu ‘r det skönt med paus samtidigt som jag vet att nu kommer helgen och då brukar jag vara med. Men nu kommer jag att vara upptagen med trevligheter i helgen – stugpremiär. =)

  1. Jag hade det på känn innan matchen, men ville inte… nu hejar jag på Färjestad men utan entusiasm.

 2. Fotot är otroligt häftig!!! Konstnärligt värre faktiskt. Å fruktansvärt modigt av dig!!!
  Hoppas pausen blir inte längre än tills imorgon. Jag menar väder och vind är ju verkligen ingen ”ursäkt”, det är ju fortfarande vinter ute;-)
  Hoppas vi ses/hörs SNART igen:-)))

  1. Tack. Jag kände mig modig och var lite rädd att sambo skulle se mina strapatser för då hade han säkert sagt att jag skulle akta mig för halkan. Pausen blir några dagar till åtminstone, behöver hinna i kapp med lite annat också. Väder och vind i den rätta bemärkelsen kanske inte är någon ursäkt, men väder och vind i mina tankar är det. =)
   Vi höres åtminstone ”hemma” hos dig.

 3. Jag fick titta en gång till på bilden för att upptäcka dig där i det coola mönstret, rädslor ska man utmana :)
  Och jag kommer att kika förbi här lite nu och då, mitt bloggande har ju också blivit lite mindre med tiden. Vi ses!

  kram

  1. Jag är ju så smal att jag knappt syns. =) =) =) Jag utmanar verkligen mina rädslor ganska mycket. Jag vet inte om du kommer ihåg Linafallet och när jag gick över hängspången, eller vad den heter, då var jag modig. =)

 4. Det blev ju jättehäftigt. Fick titta mer än en gång. Jag tror och hoppas att abstinensen kommer rätt snart. Min vecka kändes ändå rätt bra men sen längtar man efter alla goa bloggvänner. Och alla foton man tagit vad skall man göra med dem. Funderar på ett bildspel men har nog inte tillräckligt med material. Var lite slö med kameran också. Det var ju inte första gången vi var där så det hade blivit en massa omtagning. Du är alltid välkommen att titta in hos mig.Ha de gott. Kramar. Anita

  1. Tack och abstinensen kom snabbt men jag har stått över den och gör så ett tag till. Jag fotar ju inte så mycket just nu men ett stort lager har jag ju av det som tidigare blivit foton av. Har jag en kamera så är jag aldrig slö med den även om jag är i stugan och säkert redan har tagit foton av nästan varje minsta lilla grässtrå så hittar jag något ”nytt”. Självklart ska jag läsa och kommentera, mer tid till det.

Tycker om din kommentar