Kanske inte något …

riktigt rock’nrolla i bilden, däremot en bild som gör en glad med tanke på färgsättningen och helt enligt fredagsfoto’s tema – grönt – gult – orange. 

Kategori | Fredagsfoto – Grönt-gult-orange

Om du fortsätter hittar du mer färgtema i länkarna hos fredagsfoto.

-Bildgatan som funderar och tänker att rock ska göra en glad med riv och klös och nu har jag påbörjat eftermiddagen med glada färger rakt in hos lejongapen, sedan fortsätter jag eftermiddagen med en enkel middag tillsammans med vännerna som ska följa med och fullända fredagskvällen med riktig rock – Jerry Williams och specialgästen Fatboy. Jag har gjort allt i ordning, nu är det bara jag själv som ska fixas till lite innan jag slår på plattorna och tar mot mina vänner, så därför hinner jag inte med så mycket kik i eftermiddag – utan jag tar det imorgon eller om natten blir lång. =)

16 svar på “Kanske inte något …”

 1. Beträffande Malmö, Tomelilla och Skåne i stort. Jag har själv gått på folkhögskola i Skurup och det var inte mycket ledig tid jag tillbringade i det samhället. Skånska småorter kan (inte utan anledning) uppfattas som en aning inskränkta och, tja, bonniga.
  Det kan vara svårt när man kommer utifrån att finna sig tillrätta i sådana samhällen. Man umgås med folk på skolan, eller så söker man sig till Malmö eller Lund när man är ledig.
  Malmö har också sina fel och brister, men det är också en stad med många fördelar och ett häftigt nöjes- och kulturliv. Sedan tar det mindre än en halvtimme med tåget till Köpenhamn. Malmö är definitivt värd ett besök om du nu aldrig varit här.
  Ha en fin helg!

  1. Jag tror att det är likadant i de flesta små samhällen, när alla känner alla – Luleå är litet =) Inget är perfekt men jag upplever av bilderna jag sett, en vacker stad och närheten till kontinenten gör den inte sämre. Någongång … innan jag dör och blir för gammal och skröplig att jag inte orkar, så hoppas jag att få njuta av den delen av Sverige.

  1. Lejongapen i sin rabatt kommer man ihåg och de låg någonstans där i bakhuvudet när jag funderade över färgtemat.

  1. Du skriver det =) Han är och var toppen, ja du berättade det när jag köpt biljetterna för ”100 år sedan”.

  1. Tackar, även om det inte är jag som är vacker utan blomman. =) Loggan uppfyller temat men som jag skrev nyss – inget rent foto längre.

  1. Tack, det har du rätt i men den är ju ingen ren bild längre och jag kände att det inte skulle vara roligt att använda originalet just nu.

  1. Lejongap fanns i alla trädgårdar när jag var liten (yngre) men du har rätt för nu ser man dem knappt. Konstigt för de är verkligen vackra.

Tycker om din kommentar