Det var gung och …

rock’n roll för hela slanten (och lite mer) i gårkväll. Jag är imponerad och glad över att jag köpte biljetterna. Imponerad av hur en människa orkar och kan hålla igång på det sättet som Jerry Wiliams gjorde och gör under en lång turné, som en liten pojke med massor av spring och energi i kroppen -vilket ös. Han fyller trots allt 69 år till veckan och då kan jag jämföra med sambon som också fyller år under samma vecka. Sedan går tankarna vidare till mig själv som är ännu ”några” år yngre och inser att jag har förfallit. Det går ju onekligen, om man bara vill och gör något åt sin sakta men säkra nedgång -allt går inte att skylla på åldern. Han ger en absolut dåligt samvete, men så cool han är.

Fatboy som spelade i början och i slutet var också lysande och mycket ljuseffekter var det under hela showen.

Jag ska inte glömma hans ensemble som gjorde sitt till att jag gillade showen så mycket som jag faktiskt gjorde.

Med så mycket drag som han ger kan jag inte riktigt förstå att det var en ”mindre” pensionärsträff. Medelåldern var inte låg om jag så skriver. Någon under trettio kanske fanns på plats, men de var absolut lätträknade, så lätträknade att jag tror till och med jag hade klarat av att räkna in de fåren. Nu kanske inte den yngre generationen skulle klarat av den intensiteten, de hade inte pallat för tempot.

Det enda som var mindre bra var våra platser, trots att jag betalat för de bästa. Kanske hade man kunnat fundera lite … bl..a hade en sådan liten detalj som ”omlottrader” gjort att vi sett lite bättre. Den här lokalen (Coop arena) är verkligen inte optimal för sådan här typ av underhållning. Högre scen, ett annat alternativ?

Nåja, jag njöt av underhållningen, men kanske att jag tänker mig för innan jag betalar 600 kronor för en biljett som inte garanterar mig det jag vill ha. Jag vet att jag kanske är gammal och gaggig, men det är trots den åldern som var där.

Ps Jag har ju fått veta att han bor i Täby, av en annan Täbybo -gissa vem? Är det kanske så att en del Täbybor formas av varandra och blir så där härliga? Då funderar jag vidare och … tänk om det kunde smitta av sig på alla täbybor -gissa vem? =) Kan det vara kontrasternas kommun?

3 svar på “Det var gung och …”

  1. Kul med en Jerry show och han är fenomenal artist! (Säger hon som passerat trettistrecket för ett antal år sedan…)Har själv varit i Coop Arena på en River dance föreställning och förstår dina synpunkter kring lokalen, den är ingen höjdararena för den här typen av events.

  2. Jag förstår att han lever så, för annars … =) hade jag gråtit varför inte jag-när han …

    Visst är en (de är två) skitsnygg, men hur kul är det att alltid bara sitta och beundra en persons ansikte och ha skittråkigt när man istället kan ha kul med någon som har humor och får en att skratta – sedan kan man (jag) ju bli avundsjuk för att inte jag också får vara snygg. =)

  3. Ha, ha, ha för slutklämman alltså:-))) Nu bor han ju i fiiiina Täby Kyrkby – Jerry alltså – men han är ju uppfostrat i ”arbetarnas” Solna som har präglat honom. Han lämnade den staden först efter han blev ”känd”. Han är så naturlig killen även irl. Han tränar stenhårt och varken dricker (inte ens på tillställningar) eller röker. Inga skandaler heller. Han gillar anonymiteten, hans sambo och sin hund, som han går långa promenader med. Å nej, han kör inte ens en skrytarbil utan en liiiiiten Nissan privat.
    Jag förstår nästan att det var bara 50 plussare på konserten. Fråga någon 25-30 åring om de vet vem Jerry är. Synd för killen rockar så himla fett och är så cool. Japp, det har jag nog gemensamt med honom – NOT. Å den andra du refererar till antar jag är egentligen två – tror jag. Ingen av dem rockar kan jag ju säga. Men den ena av dom är ju faktiskt skitsnygg om man säger så;-)

Tycker om din kommentar