När dimman får övertaget …

och utsikten blir övertagen av densamma får naturen en spännande och ibland sagolik mystik över sig. 

Kategori | Onsdagstema | Övertagen | hos Bildgatan

Fler uppsatta hittar du i länkarna hos Onsdagstema.

Jag hade ”lite” problem med ordet övertagen, men det löste sig till sist. Trägen vinner brukar man ju säga och jag försökte och vrida och vända på ordet som jag aldrig tidigare använt i den formen, att ta över, tagit över, tog över osv. hade jag inte haft någon fundering över men här blev ordet nytt för mig i den formen -kul att få igång tankeverksamheten.

Har lagt lite mer ”In i dimman” i mitt bildalbum

 

15 svar på “När dimman får övertaget …”

  1. Bilden blev underbar tycker jag! Drömsk och trolls är ord som använts i tidigare kommentarer och jag kan inte annat än att hålla med. Jag kan nästan se små väsen av olika slag som gömmer sig där i skydd av dimman.

  2. Urhäftig bild som påminner mig om Harry Potter scener och King Arthurs Avalon.
    Åsså är jag otroligt ”glad” över det faktum att du också hade svårt för självaste ordet ”övertagen”. Har aldrig hört det förut och försökte – precis som du – tolka nå’t i det. Åsså kom ju bilderna jag hade tagit igår mycket väl till pass – hoppas jag;-)

    1. Nu har jag aldrig sett Harry Potter eller King Arthurs Avalon. Hrary Potter är inte något som jag skulle lägga ner något tid på och den andra vet jag inte. Ett ord som jag heller aldrig hört tidigare.

Tycker om din kommentar