Hit men inte längre …


är det som alla mina närbilder i veckans macro monochrome egentligen säger. Men jag låter er gärna gå lite närmre.

[nggallery id=2]

 

Kategori | Makro – Makro monokom | hos Bildgatan -klickar du på bilderna kan du titta på dem i större format.

Nu när jag laddat ner mitt nya plugin så blir det mer än en bild i mina inlägg, tar ju inte så stort utrymme med miniatyrbilderna .

Fler monokroma makroutmanade hittar du här >>>

-Bildgatan –

Ps På förmiddagen var det mulet och skön värme så jag bestämde mig för att putsa fönstren på balkongen, ganska mycket att göra, mycket fönster är det. Sagt och gjort och sedan har solen kokat mig (och fönstren) hela dagen så nu blir det att ta om en del ikväll när solen försvunnit. Jag är inte nyduschad men man skulle tro att jag gjort det och glömt att det finns något som heter handduk. Inser hur bra det gamla talesättet – Bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete – är.

6 svar på “Hit men inte längre …”

 1. Glömde ju kommentera ditt tappra försök till rengöring. Kan bara säga som så att det är mycket skit i hörnen här och ett rent helvete har jag inte upplevt på två år. Det gäller fönstren alltså. Resten vill jag inte ens prata om. Solen står ju i helt fel vinkel så här års. Å inte är det mitt fel inte. Snart står den högre upp och i oktober är den långt ner = ordningen återställd;-)

  1. Utsidan av fönstren på balkongen ska vi inte prata om och det är mer än två år sedan, sambo har putsat på ett litet annorlunda sätt tidigare som jag aldrig skulle ge mig på men nu när vi förstått hur enkelt det är att öppna dem då blir det förhoppningsvis inte så länge mellan varven. =)

   Nej och inte är det mitt fel heller, solen ligger ju på hos oss hela dagen, där de flesta (och största) fönstren finns. Längtar du kanske till oktober? =)

 2. Urfina bilder även här!!! Och en rolig test- och bildidé. Du är riktigt duktig du!!!
  Kul med miniatyrbilder också tycker jag!!!

  PS. Fördelen med ditt plugin är ju att man kan se många fler härliga bilder. Nackdelen är att din sajt är väldigt tungladdad och iPhonen får inte upp den alls. Men åt andra sidan gör inga bilder sig rättvisa i en telefon;-) DS

  1. Duktig och duktig, jag tryckte på knappen installera och sedan är det bara att följa instruktioner när miniatyrer och galleri ska laddas upp. =) men tack i alla fall.

Tycker om din kommentar