Jag åkte bort …

under påskhelgen,

och varje gång jag ställt in GPS:en på Blåkulla så hamnar jag istället i mitt lilla paradis. Förstår inte det här, men jag klagar inte samtidigt som jag saknar att träffa er alla.

Nu är ju inte paradiset alltid som man minns från fjolåret.

[nggallery id=6]

 

Så därför var det bara att ta fram …

för att få bort allt det där som täckte hela tomten.

Bort, bort skulle allt och ganska snabbt gick det.

Det är svårt att förstå – om några veckor är det helt grönt på denna underbara plats, som jag älskar.

Än hur jobbigt det kan kännas när svetten dryper och händerna är alldesles ömma, att jag sedan har så mycket muskler i min kropp som gör sig påminda varje år efter krattningen … visste jag inte.

Efter det blev det självklart ett härligt bastubad – med sedvanlig dryck och även lite het ölkorv med chili. Sedan, så där lagom trött och skön lite rött och sedan sov jag som en prinsessa hela natten (och även lite längre).

Nu ska jag skynda mig och publicera för att sedan göra om samma procedur som gårdagen – bastubad med god dryck och sedan blir det grillning för hela slanten.

————————–

Kategori | Fredagsfoto – Bort

Om du fortsätter till fredagsfoto hittar du fler som är helt borta i länkarna.

Ps. Fotona i veckan är från ”samma” plats som förra veckans bidrag, brukar bli en del foton från det här stället.

12 svar på “Jag åkte bort …”

 1. Underbart att få kratta själv sitter jag uppe i Västerbottens fjällvärld och där är det långt bort till krattor….full vinter och massor med snö!Men strålande sol och underbart och jag njuter av mitt paradis!

  1. Det var härligt att vi fick kratta samtidigt som jag inte lidit av att njuta av solen i snön, vi har den också en bit bort från stugan.

 2. Gud vilken stor tomt ni har. Förstår att det blev en hel del krattande. Åt andra sidan får du ju musklerna på köpet och slipper gå till ett dyrt gym;-)
  Ja ni norrlänningar (och finnar) gillar ju bastu – så jag är glad för din del. Å ölen och vinet kan man ju faktiskt dricka även utan att svettas;-)
  Har det fortsatt bra… borta!!

  1. Inte bara dyrt, jag får ju inte gå på gym eftersom jag inte kan låta bli att ta i för kung och fosterland -inget som mitt hjärta gillar.

   Men … det är godast med en iskall vid ett bastubad, vinet kanske inte skulle smaka så bra i bastun.

  1. Nu fick jag ju i alla fall se hur det ser ut på Blåkulla och du har rätt jag nöjer mig med mitt eget Blåkulla.

Tycker om din kommentar