Den gula verkligheten …

hann ikapp oss när vi kom hem från stugan igårkväll.

Kategori | Måndagstema | Gul/gult | hos Bildgatan

Fler som är gula hittar du i länkarna hos Måndagstema.

Det är kanske så det ska vara, nu när påsken snart är slut och det även är dags att fundera över en ny header. Men visst är det härligt att drömma om när köksbordet lyste gult och såg ut så här (inklusive mer levande påskliljor)

[nggallery id=8]

 

Rosorna börjar också se en aning slokade ut, medan vårelden fortfarande frodas och mycket knoppar är det.  Sambon kallar den för höstglöd men jag försöker använda namnet efter årstiden, men inget är fel.

 

16 svar på “Den gula verkligheten …”

 1. Gult är bara fult i samban med svart, vilket råkar vara AIKs färger;-) men ärligt talat är jag heller inte så bärst förtjust i färgen.
  Ska lägga upp nå’t gult senare när maken sätter tillbaka proppen som han har avlägsnat p g a någon installation med tv, nätverk osv som jag inte förstår mig på. Lika bra det då han medger att han själv inte heller vet vad han gör;-)

  1. =) Jag förstår din avoghet mot kombinationen gult och svart. Väntar på ditt gula, proppen kanske har något gult inslag? Att han medger att han själv inte vet vad han gör är bra, han har kommit långt. Sambo säger bara -hör hur fel det låter att jag skulle ha fel (eller inte veta vad jag gör).

  1. Det blev ju ganska fint på bild – men i verkligheten är det inte lika vackert -åker snart till komposten.

  1. Det blev en riktig guling under påsken men nu ska det bort -kanske redan ikväll. Visst räcker det med några dagar i de gulas tecken även om jag personligen tycker om gult -i lagom mängd. =)

  1. Jag har läst tidigare om att du tycker att talesättet gult är fult stämmer men vad kul att du gillar mina gula blommor. =)

   Här är det ju rejält gult under påsken men imorgon blir det bättre. =)

Tycker om din kommentar