Dags att ta tag i …

det vi funderat på under en längre tid -och det har jag gjort idag.

Kategori | Makro – (Makro) monokrom | hos Bildgatan -Nåja monokrom i alla fall.

Fler monokroma och makroutmanade hittar du här >>>

PS Jag var i helt andra tankar när jag lade upp den här bilden och därför var jag tvungen att lägga makro inom parentes, men monokromt är det åtminstone och det är ju inte heller någon större vy den sträcker sig över (bilden).

8 svar på “Dags att ta tag i …”

  1. Ja det där känner man igen. Varenda höst tänker man ta in tvättklämmorna men de hänger över hela vintern. Och sen när man hänger ut den första tvätten på våren så går plastklämmorna sönder och träklämmorna är svarta och fula.Men du fick till en förträfflig bild på dina klämmor. Perfekt i svartvitt. Ha de gott. Kram. Anita

    1. Det blir nog så men eftersom jag inte har klädsträck i stan så har jag inte det ”problemet”.

  2. Du menar du har tvättat idag;-) Bilden är definitivt monokrom och makro med – med mina (kamera-)mått mätt;-) Gillar klädnypan i trä som smugit sig in:-)

    1. Tvättat kanske men här i Luleå skulle jag inte hänga ut mina kläder för tork, med tanke på hur vi bor.

  3. Dina tvättklämmor ser ut som mina. En del hela, en del knäckta av den bistra vinterns kyla. Jag glömde nämligen ta in våra fast du var kanske mera noggrann ;-)

Tycker om din kommentar