4 svar på “Rostigt nära …”

  1. Får inte upp din slideshow, men det gör inte så mycket då du ju redan vet att jag går gång på allt – precis allt – som är rostigt. Å nu ser du ett saligt leende på mina läppar – ett stort sådant.

    Svar. TV4 skylten såg jag då inte på min rivningsbild – å jag kollade flera gånger. Å rivningsobjektet förstår jag inte hur du kunde missa. Eller ju, jag förstår, det är inte så stort med tanke på att jag fick plåta medan bilen rörde sig i 70 knyck. Undrar hur bilden hade blivit vid 110 km/t;-).

    1. Om du trycker på själva bilden så blir de i större format och sedan kan man klicka vidare med hjälp av ”pilarna”. Du gillar ju också rost och nu har jag hittat mycket rost som jag skulle vilja göra något av, men det kommer inte att ske =)

      Rivningsobjektet -vilket? Du får köra om sträckan lite olagligt =)

  2. Det kan ju bli ganska kul, de där med orden och det är detsamma med särskrivning där det verkligen kan bli två helt skilda betydelser. Jag har ju också några små egenheter när jag skriver som vi inte ska tala om, men jag jobbar på det. =)

  3. Nej, verkligen inte! Ungefär som när man betonar olika ord som ingår i samma mening. Fast då är det så klart ett annat sinne som noterar skillnaden… Fina bilder!

Tycker om din kommentar