Tänkte skriva …

några rader igår och kopplade upp mig under travet på TV. Tji fick jag, för helt plötsligt ropade sambo, -Har du kopplat upp dig, TVn har börjat hacka. Vi har upptäckt att vår TV (och antenn) inte är kompatibla med varken datoruppkoppling eller telefonsamtal ute på ön. Förhoppningsvis går det att åtgärda med en större antenn. Annars misstänker jag att det uppstår en del problem … för oss.

För övrigt blir det inte långa stunder vid datorn, finns en hel del att göra och vi har rest mellan hemmet, goda vänner, Haparanda och Finland, förutom att sambo även har varit och jobbat en del, de senaste veckorna. Det finns inte riktigt ork för så mycket inlägg och den här helgen har jag inte fotat mer än en harunge på håll, under morgonens promenad.

Jag sover bättre än prinsessan på ärten och vaknar utvilad tidigt på morgonen. Känner redan att här kommer jag att trivas och må gott. Även om jag kan sakna älven som flutit utanför och varit delaktig i den själsro jag haft, men något mer har den egentligen inte gjort. Här ser jag havet (och hör det hela tiden) men även om jag har havet hemma har det aldrig gett mig några större känslor, utan lugnet har jag hela mitt liv funnit vid älvarna. Därför inser jag nu att det inte handlar om älv eller hav utan om en plats jag kan älska och finna mig själv. Låter klyschigt, men så känner jag och det har redan börjat komma till den här platsen.

Idag blir det att ta itu med gäststugan och fixa lite för att senare under eftermiddagen ta mot vänner och förhoppningsvis äta och dricka lite gott.

Jag har tyvärr inte hunnit varken kommentera eller svara på kommentarer de här dagarna men jag kommer igen och lite mer tid för datorn kommer garanterat att ges senare. Några fototeman är inte att tänka på just nu, men precis som jag skrev nyss så kommer jag igen där också.

Ha en bra nationaldag imorgon och försök att fira lite så att vi kanske någon gång börjar närma oss norrmännen.

5 svar på “Tänkte skriva …”

  1. ..och jag väljer att inte fira, för den egentliga nationaldagen är midsommarafton för min del. Kul att du trivs i den nya stugan! Stugliv är mumma för själen.

  2. Du verkar ha hittat ditt paradis – minus data/tv problemet då;-) Är jätteglad för din skull!!! Njut för fullt. Carpe diem heter det visst och sommaren är ju kort nog…
    Hade jag en flagga att hissa imorgon skulle jag nog göra det. Nu ska jag istället packa upp alla taxfree varor och fira som en äkta norman;-)

  3. Vissa perioder blir det mindre tid och ork att blogga. Men man kommer ju alltid igen.

    Och visst måste vi fira imorgon, vi har så mycket att vara stolta över i vårt land.

    Kram

  4. Vi har mycket att lära av norrmännen när det gäller nationaldagsfirande. Förra året var det skrattretande avslaget här. Tror det tar tid…

Tycker om din kommentar