FOTO dagbok -en ny utmaning

som Birgitta -Foto Chip ledde in mig på idag. Det är precis som hon skriver att det ofta är mycket tankar och upplevelser kring fotandet. Vi tänker och gillar olika sätt att jobba med våra foton, men för det mesta har vi en sak gemensamt – att vi mår bra när vi får sitta och kreera med bilderna. Nedan ser du loggan Birgitta tagit fram för temat och hennes egna tankar om vad hon vill med utmaningen. Om du klickar på bilden hamnar du direkt på hennes FOTO dagbok.

Jag vill stanna upp och reflektera lite mer omkring FOTO – bilder – upplevelsen – tankarna- olikheter i upplevandet – …. allt ”må bra” i bildarbetet.
Jag tänkte att kanske fler vill göra det …..?
FOTO dagbok har kommit till för att ge lite extra tid till våra egna tankar och upplevelser.
Inga teman utan de tankar du har i samband med fotografering och bildarbete.
Tilldela inläggen rubriken och etiketten ”FOTO dagbok” och lägg in etikettlänken/kategorilänken. Du kan göra hur många inlägg som helst men behöver således bara lägga in en etikettlänk per månad.

Jag ska självklart hänga på och försöka få ihop ett första inlägg under morgondagen. Du som varit på besök här tidigare vet ju att det inte brukar vara några problem för mig att få ihop någon text (skrivklådedamen) och förhoppningsvis inte nu heller, men … det kan vara svårt. Tycker att det vore kul om fler skrev lite och hoppade på det här.

Om morgondagen ser ut som dagen har gjort så är alternativen inte så många för en som trots att hon inte är gjord av socker håller sig mer inomhus just nu – regn, regn, regn … och inte lite.

6 svar på “FOTO dagbok -en ny utmaning”

  1. Det har du rätt i även om jag inte tror att kommer att få skrivstopp men däremot kan det bli andra stopp, när kreativiteten försvinner.

 1. En kul idé utav Foto Chip men kanske inget för mig som har svårt att beskriva något med ord.
  Apropå bilden med unga fötter så är taueringen på hennes ankel en hyllning till hennes lillebror som gick bort i cancer för 10 år sedan. Vårt barnbarn som blev 7 år. Kram. Anita

  1. Vilken fin hyllning samtidigt som det varit en stor sorg hos er.
   Jag tycker att du förmedlar bra och jag är nog bara den som skriver lite … mer.

  1. Tänkte så också men att skriva om tankarna kring fotandet är kanske inte så himla enkelt, men livet ska ju inte vara det.

Tycker om din kommentar