Idag passar det bäst …

med sådana här fötter. Eftersom mina är i stugan så håller jag mig inomhus.

Kategori | Måndagstema | Fötter | hos Bildgatan

Betydligt mer fötter  hittar du i länkarna hos Måndagstema.

Jag lekte lite med kameran i förra veckan och då hamnade även dessa stövlar på bild, har inte använt dem i år men det är verkligen läge för det idag när regnet har öst ner hela dagen och det syns inte minsta glimt av något blått eller gult på himlen, bara grått .

30 svar på “Idag passar det bäst …”

  1. Nu får jag kanske använda dem lite mer, innebär att jag måste gå ut mer i sådant här väder som råder här just nu. Bu eller bara … bä?

 1. Härlig bild med intressant vinkel. Men sedan säger jag stopp när det gäller vädret. Däremot funderar jag på att köpa nya stövlar för mina gröna är för tråkiga!

  1. Jag har också ett par sådan där gröna, inte snygga men kvalitetsmässigt och fotriktigheten är garanterat några klasser över dessa. =) Fin och lida pin eller …

 2. Det var et godt billede – tænk at man kan få zebra-farvede støvler! Det er meget morsomt og det er en vældig god ting. Håber de er godt forede :)

  1. Det är ju tur att det inte är riktigt zebraskinn. =) Men visst är det kul och jag tar hellre på dem än mina gröna tretorn.

 3. Zebrafötter – jag menar stövlar. Dom är ju hur coola som helst. Stort ha-begär uppstår kan jag säga!!! Men så vet jag ju inte hur mycket du har lekt med dom i PS såklart;-) Toppen bidrag hursomhelst:-)

  1. Visst är de coola men en som gillar och går mycket i stövlar skulle inte köpa de här – Vad jag menar är att de inte tillhör den komforten för riktiga skogsvandrare. =) Jag har inte gjort något med bilden förutom att jag har förminskat den.

  1. Sommaren har nog kommit men tyvärr så ingår det en del regn i den och vissa år mer än andra. Nu hoppas jag att det här året bjuder på mer torka än blöta.

  1. Hmm, har jag köpt barnstövlar? =) Tyckte de var roliga och något trevligt måste man ha när regnet öser ner.

 4. Ja, i de stövlarna hade nog mina fötter också trivts … fin bild också. Även vi har haft en hel del regn idag, men nu ska det bli ett par fina dagar. Tror jag.

Tycker om din kommentar