Att kunna plocka fram ett ess ur rockärmen …

kan vara bra, regniga dagar som denna.

Kategori | Onsdagstema | Ess | hos Bildgatan

Fler tolkningar av ordet ess hittar du i länkarna hos Onsdagstema.

Nu är det tredje dagen jag vågar vägra att gå ut mer än nödvändigt och eftersom jag precis idag inte kände för att leta i arkivet efter några bra tolkningar till ordet ess så var det bara att plocka fram det ess jag hade i rockärmen, bara jag hittade rocken.

Annars hade jag gärna velat ta fram en annan illustration till ordet.  Det är så enkelt att slå upp i ordlistan och där lyser alla synonymer som vänder på allt och tankarna går till så många i min närhet som kan gå under just den benämningen, ja mest mänskliga individer är det faktiskt som jag kommer att tänka på när jag läser – stjärna, idrottsstjärna, skicklig person, överdängare, storfräsare, toppkraft, servess, mästare och slutligen högsta spelkort. Jag är ju omringad av dem, de finns i hela min värld och lyser upp min tillvaro när jag är så där lagom sur och less på tillvaron. Nu beror det på vädret, men jag ska inte klaga för det behövs och imorgon ska solen titta fram någonstans där uppe mellan molnen -då är allt glömt.

Ps. Jag vet inte vad det är med min blogg idag, det tar flera ”timmar” att spara, öppna eller ladda upp något – Jag hatar sådant.

13 svar på “Att kunna plocka fram ett ess ur rockärmen …”

  1. Klockrent!!! Du hade uppenbarligen både kavaj och en kortlek i rockärmen;-) Bästa tolkningen jag sett faktiskt!!!

    PS. Din blogg är otroligt slö att ladda upp här. Min iPhone vägrar tvärt. Har nog skrivit det förut. Men vänta med att kontakta Loopia tills du har vunnit din iPod. Eller nej, vänta inte – fråga vad som hänt å som kompensation får du kanske din efterlängtade iPod – för sveda och värk liksom;-) DS

    1. Du avslöjade mig. =) Orkade inte plocka fram en vinterrock, någon sommar finns inte här. Jag vet att den är trög och jag svär ganska mycket. Det är inte Loopias fel – tror jag inte. Nu har jag gjort några små justeringar som jag misstänker kan vara en av anledningarna. Fast jag kanske skulle prova med ditt förslag. =) Även om jag fortfarande inte vet vilken glädje jag skulle ha av en iPod.

  2. Min första tanke var också att plocka fram ett ess ur kortleken. Men din bild är mycket fyndigare än vad min hade blivit. Bra tolkning!

    1. Idag hade jag kunnat gå ut och njuta av andra ess, för nu skiner solen här. Jag ska på någon timme börja packa ihop och åka iväg till ön.

    1. Hmm, det låter som att jag borde vara någon annanstans just nu. Solen skymtade mellan molnen när jag åkte iväg och handlade men nu … borta. Däremot uppehåll.

Tycker om din kommentar