Glad midsommar

till er alla.

Kategori | Fredagsfoto – Midsommar

Om du fortsätter till fredagsfoto får du fler midsommarhälsningar med olika tolkningar  i länkarna.

Här är det också fritt att tolka min midsommarhälsning med mina nyplanterade solrosor som lyser upp här på ön.

Som jag tidigare har berättat har vi problem med uppkopplingen, det går inte att se på TV samtidigt som jag surfar så därför blir det tyst härifrån på en liten stund – sport på TV (och jag är ju en snäll person). Det ska fixas men vi har inte kommit ihåg att ordna det innan midsommar, får hoppas att inte alla har semester sedan.

7 svar på “Glad midsommar”

  1. Svar: Tack Margareta, där satt den!!! Tyvärr är jag tvungen att hålla med jycken – nästan… Boooohoooooo. Nu ska jag ta mig minst en vinare till – dränka Bajen-sorgen kallas det – bedövningsvinare är ett annat ord…;-)

  2. Man ska inte göra två saker samtidigt om man är övrr 40;-)
    Solrosor är ljuvliga åsså älskar jag att mumsa på lärnorna, ja det är jag det;-)
    Glad midsommar till dig med! Hoppas solen skiner på dig!!

Tycker om din kommentar