Det går trögt nu …

men en härligt solig och skön kväll är det trots allt. Efter en dag både ute på Seskarö och en kort tur till Kemi hamn i Finland är jag ganska slut och kommer garanterat att må bra tillsammans med John Blund i natt. Även om det finns en person som försöker ta honom i från mig, men jag kommer att slåss för att behålla honom på alla sätt jag kan. Mycket uteaktiviteter under dagarna brukar vara ett säkert kort.

Fixas inte trögheten här ute på ön så vet jag inte, svårt (i princip omöjligt) att vara utan cyberkontakt. Jag vet vad jag skrev men det får fortsätta vänta och om sanningen ska fram och det ska den ju … egentligen inte något speciellt.

2 svar på “Det går trögt nu …”

  1. Alltså jag trodde ju att du hade lekt med ljus och citroner på din kurs. Å dt enda jag får se är småkryp (jag ryser grrrrrr) i förvisso härliga ljusförhållanden. Tycker det är orättvist. Jag vill se citronvarianter. Älskar citron:-) Hatar småkryp;-)

    PS Dina lantställen – ja, har givit upp att hålla isär dom. Trodde du hade sålt Seskarö… Vad heter ditt nya ställe?
    Å grattis till en solig dag!!! Igår var det mulet och runt 30 grader. Nu är det fortfarande mulet och temperaturen ligger på ynkliga 15,4 grader. Grrrrrr. Tur att man åker till värmen i slutet av nästa vecka… för här fryser jag… DS

Tycker om din kommentar