I vattnets tecken …

var våra två utflyktsmål under gårdagen, som jag skrev redan igår. Först en tur ut till Seskarö och därefter åkte vi hem, kokade lite kaffe till termosen och vidare till Finland och Kemi hamn.

Kategori | Måndagstema | Zooma in | hos Bildgatan

Betydligt fler inzoomade bilder  hittar du i länkarna hos Måndagstema.

Nu har vi haft många fina och riktigt varma dagar här uppe och det verkar som att det ser fortsatt lovande ut. Jag kan också berätta att jag nu varit i kontakt (med Telia) för att få bättre kontakt med yttervärlden. Ett nytt mobilt modem skickas nu till mig och funkar inte det så har jag två steg till att gå. Det finns alltså hopp även för mig och den yttre kontakten med alla utanför, inte bara den inre kontakten.

Det är anledningen till att jag inte orkar vara med på så mycket teman för tillfället, går alldeles för långsamt och sedan kan inte våra maskiner vara kontaktbara med varandra, eller är det kanske för mycket kontakt.  Sambo har varit i kontakt med sin egen TV och antennfixare, i morgon får vi den leveransen.

Idag är jag en snabb sväng till Luleå för att fixa och dona med lite små detaljer för att i morgon återvända till ön.

4 svar på “I vattnets tecken …”

 1. Tur i alla fall att du fått kontakt med Telia.Försökte i söndags kväll men det var 65 före och det hade tagit hela kvällen för efter en halvtimme hade det gått ner till 57 före. Jag stängde av.Bilden har du verkligen zoomat in. Snyggt.
  Ha de gott. kram. Anita

 2. Då hoppas vi att teknikens under ska fungera bättre snart och få uppp hastigheten.

  För övrigt en väldigt bra bild! Hård men så mjuk…

 3. En tur till Seskarö…
  Bilden på kedjan är kanooooon:-)
  Det finns nästan inga sommaröppna fototeman kvar just nu, så du missar inte för mycket. Hade också vant mig vid alla dessa teman som inspirerar till roliga inlägg, så nu måste jag tänka, vilket borde vara förbjudit i mitt fall. Rynkvarning!!!
  Lycka till nu med det ”tekniska” å du medan du ändå håller på: gör din sajt lite ”lättare”, den tar evigheter att få upp, å då har vi 100 Mbits inkommande…

Tycker om din kommentar