6 svar på “När jag är ledig …”

  1. Så vacker skylt! Jag hade nog inte tänkt på att det var en solstol på bilden om inte Ting o Tankar skrivit det. Jag funderar på om du gjort skylten själv? Kanske pysslar du med glaskonst på din lediga tid?

  2. En ovanlig och annorlunda tolkning som jag gillar, men hur f*n ser Ting & Tankar att det är en solstol…;-)

    Just nu säger jag bara: Sverige-USA 2-1. Yipphhiieeeee!!!

  3. Jag tackar för ditt välkommen. Klarade inte att tänka ledigt till temat. Vad gör en pensionär när hon är ledig? Visserligen skötte gubben middan så ledigt från den var jag ju.Hoppas det har fixats med datorn? Ha de gott. Kram. Anita

  4. Tänk så bra vi på Ordlös Onsdag har det som nu kan besöka era bloggar & njuta av alla fina ”När jag är ledig”-bilder.
    Tack för att du vill vara med i vår fotoutmaning.

    Glada hälsningar från SoF & tPix på Ordlös Onsdag!

Tycker om din kommentar