Solljuset …

är starkt nu och efter en dag med 45 grader i solen, det är sant men då var det självklart den starka solen som ”låg” på termometern. Det har varit (och är) helt vindstilla ute på ön och nästan att jag kunnat känna vinddraget när någon insekt flugit förbi. Nu känns huvud, axlar, knä och tå ganska trötta och har redan börjat kasta blickar mot sovrummet. Oavsett hur hett det blir så – I love it. Man behöver ju inte utföra mer än … ja ingenting, bara lite.

 

Därför … God natt och så vaknar vi till ännu ett toppendag imorgon.

3 svar på “Solljuset …”

  1. Vilken härlig bild. Så skönt dessutom att få njuta av solen. Själv har jag hamnat i ett regnbälte som heter duga. Lite tråkigt men…

  2. Du och jag verkar vara dom enda som ÄLSKAR dessa temperaturer. Det kallas för att ladda upp batterierna inför – ja du vet. Njut Margareta av att göra precis ingenting – så härligt. På lördag är jag i samma situation som du.

    PS. Kul lek med prästkragen (?!). DS

Tycker om din kommentar