Veckans fotoutmaning …

är namnet på något nytt som Jenny och hennes make Miklos nu har startat upp – Veckans fotoutmaning – hittar du i länken. Jag gillar namnet som säger precis vad det är, en utmaning som sträcker sig över hela veckan vilket gör att jag inte känner att jag måste lägga upp en viss dag. Nu vet jag att det går bra med de övriga teman också och jag brukar ju inte vara den.

I alla fall tänker jag haka på och som vanligt kan det bli sporadiskt och hoppas att du också gör det, deltar alltså.

Första veckans tema är två ord -blött och tegel.  Kändes inte helt lätt idag när jag inte tänkt göra några större utflykter, till jag kom på att jag faktiskt har en hög med tegel på tomten och jag har ju också vatten i kranarna. =) Alltså blev min tolkning kort och gott blött tegel.

Kategori | Veckans fototema – blött och tegel | hos Bildgatan

Följer du länken hittar du förhoppningsvis fler tolkningar av de två orden – Veckans fotoutmaning.

Jag hoppas verkligen att fler hittar dit och är med  – Du har ju hela veckan på dig …

7 svar på “Veckans fotoutmaning …”

  1. Kul bild Margereta! Tack för första bidraget i vår första utmaning. Vi har själva inte varit ute med kamerorna än men vi har ju några dagar på oss. :)

  2. Hihi får försöka blöta ner någon hund och slänga upp den på taket;-))))
    Nä ärligt får se om jag får till något.
    Jag klickade i den tomma bildrutan hos Beate och då kom bilden upp, testa det;-)))

Tycker om din kommentar