Oväntat många i rörelse …

var det idag i Haparanda. Visst runt IKEA och det området är det många som passerar den här tiden på året och speciellt en molnig lördag som passade perfekt för shopping.

Däremot hamnade jag i en helt annan stor folkrörelse idag – bilentusiasternas.  Och mycket folk var det … i alla åldrar och mer rörelse bland dem än av bilarna som skulle visas upp.

[nggallery id=36]

 

Kategori | Lördagsmixen –Rörelse

Du hittar fler rörelser om du följer länken till –Shannara’s lördagsmix

Vi var på väg hem efter lite shopping och en promenad i Torneå när vi helt plötsligt hamnade här och blev kvar i många timmar. Inte ens regnet som  kom stoppade oss från att vara kvar och titta på både folkvimlet och alla fantastiska bilar. Alla inte lika snygga (bilarna alltså) men vackra på sitt sätt och en hel del foton av både däck och andra detaljer blev det.

Ps. Vill du se de övriga bilderna i galleriet klicka på bilderna istället för alternativet bilspel, då blir de större.

4 svar på “Oväntat många i rörelse …”

    1. Tänkte lite dubbelt med ordet – rörelse i benämningen just att det var mycket folk i rörelse samt att det också är en stor folkrörelse, där du tillhör en av dem. Har fotat ”några” men mest detaljer och de kommer, nu håller jag ju på att träna med allt det manuella i kameran så det blir en del misslyckade bilder också.

  1. Vilket underbart tillfälle att få fota både bilar och folk. Och du fick ju en massa härliga bilder. Kul att fota folk med lite udda klädsel och udda frisyrer.

    1. Det är en sådan härlig blandning av människor på sådana här bilträffar, vi vanligt nyfikna och sedan alla de här entusiasterna med deras familjer.

Tycker om din kommentar