Vilken typ av fobier lider vi av, …

är det en överdriven renlighet hos oss eller bara en vanlig tvångstanke om ett tvättställ för varje veckodag?

Ja, för allt som du ser i förgrunden inhandlades under gårdagens besök på Cape East och deras utförsäljning. Sedan fanns det de som kom med riktigt stora släp.

 

Jag vet inte hur stora de trodde att de två hängarna skulle vara och hur länge de låg kvar på släpet? Trallen räckte då till för att rymma dem men … de missade visst hängarna när allt spändes fast.  Jag fick mig i alla fall ett stort leende till livs och vår bil (utan släp) var mer än fullproppad. Olika äro våra uppskattningar på utrymme, mått och annat som ska beräknas, men trots att jag är urusel på det så … är jag bättre än någon åtminstone.

2 svar på “Vilken typ av fobier lider vi av, …”

Tycker om din kommentar