Regniga veckan …

eller bara en helt underbar vecka fylld av vackra kvinnnonamn. Både Fredrik och Jakob lämnar jag utanför, kan få finnas i tankarna i bakgrunden om det skulle behövas lite stöttning, men jag tror inte att vi behöver det.

7 svar på “Regniga veckan …”

  1. Sara är ett av mina absoluta favoritnamn, och det namn jag skulle fått, innan pappa övertalade mamma att släktnamnet jag bär var bättre… :)

    1. Tycker också att Sara är ett vackert namn, när du föddes var nog också Jenny ett mycket vanligt namn. Åtminstone här uppe i norr och på ”min gata” på den tiden hette ”alla” flickor Jenny, men det tycker jag också är ett vackert namn.

      Sedan står ju namnen Margareta och Kristina mig nära, av förklarliga skäl. Har tillråga på allt en moster som heter Sara Margareta så hon får dubbelfira.

Tycker om din kommentar