Jag kan inte låta bli …

min söta lilla harunge som är hos mig varje dag och i morse var inget undantag.  Jag tycker att den verkar mer hemtam och inte lika ”rädd” som tidigare. Vet inte om den varit rädd, utan bara så där extra uppmärksam som man bör vara när man är liten och inte har så stor erfarenhet av stora världen.

Kolla in blicken och leendet som är full av bus och spring (eller hopp) i benen, men det verkar inte mig h*n har roligt eller vill leka med. Missade jag något annat?

Kategori | Veckans fototema – liten | hos Bildgatan

Följer du länken hittar du förhoppningsvis fler tolkningar av ordet – Veckans fotoutmaning.

Jag fortsätter uppmana er att hitta till det nya temat för som sagt … – Du har ju hela veckan på dig …

4 svar på “Jag kan inte låta bli …”

  1. Söt är den, den lilla haren. :D Knas, nu hade ditt mess hamnat som skräppost igen, men skam den som ger sig :) Här har vi haft sådant oväder i natt att det inte blir några utomhusplaner idag. Har varit dåligt med bra fotografering i veckan men vi hoppas vi får till våra bilder imorr’n! :)

Tycker om din kommentar