Fotolycka …

behöver inte vara det där perfekta fotot som jag önskar att jag skulle ta varje gång jag fokuserar och trycker av. Det fotot har jag aldrig tagit, däremot är det de oväntade som helt plötsligt bara dyker upp någonstans som kan göra att dagens fotograferande känns lyckat.

Kategori | Onsdagstema | fotolycka | hos Bildgatan

Fler fotolycka hittar du i länkarna hos Onsdagstema.

Den här lilla fågeln fick jag fota i olika små situationer när den hittade allt det där som vi ofta lämnar efter oss när vi tagit en fikapaus – brödsmulor.  Inget höjdarfoto men symbolik för mitt tänk vad gäller dagarna med kameran.

Mitt onsdagstema lägger jag upp idag, torsdag, eftersom det inte blev aktuellt med någon dator under gårdagen. Vi reste från ett varmt Norrbotten till ett riktigt hett Östergötland. För en gångs skull lockade jag inte hit regnet och även idag ser det lovande ut. Så därför – på återhörande. Nu måste jag njuta lite av dagen i Linköping.

12 svar på “Fotolycka …”

  1. Att fånga djur med kameran är lycka tycker jag. Ofta hinner man inte ställa in kameran utan det är bara att låta avtryckaren gå. Det är så kul att komma hemma och kolla bilderna i datorn och ibland hittar han guldkorn där man minst anade det.

  2. Ditt tänk känner jag helt och hållet igen!!! Det är t o m så ibland att jag tar en bild av någonting och när jag sedan ser den på skärmen så visar den något helt annat ”i fokus”. Ofta lyckad!!!
    Ha det så skönt i Linköping nu, det ska bli fint imorgon också! Har tagit semester idag och imorgon bara för att njuta. Njut du också!!!

    1. Ja, det där med fokus =) inte alltid helt lätt och speciellt de gånger jag inte har rätt syn på mig. Tror en sak men upptäcker att jag gjort något helt annat.

      Hoppas nu att du också får två bra semesterdagar, jag njuter och har det gott i Linköping.

Tycker om din kommentar