Vi njuter av livet ute …

på olika sätt under sommarmånaderna. En del väljer de mer äventyrliga sätten att svalka sig, medan några väljer att må gott av utsikten och svalka sig på andra sätt. Vilket av alternativen jag valde kommer historien inte att förtälja.

Kategori | Fredagsfoto – Ute | hos Bildgatan

Om du fortsätter till fredagsfoto får du vistas ännu mer ute  genom lika tolkningar  i länkarna.

Här i Linköping känns det som att det skulle kunna tänkas komma en annan svalka – direkt från skyn.

9 svar på “Vi njuter av livet ute …”

 1. Åh vad fina bilder. Forsränning hade jag anmält mig till men tyvärr satte en trist badolycka käppar i hjulet för mig så nu kan jag aldrig mera göra något sådant. Därför säger jag skjut aldrig upp något du vill göra. Gör det nu..sen kan var för sent.Jag tror att du valde den sista bilden. Har jag rätt?

 2. Är inte så förtjust i öl men hade inte valt forsränning! Däremot verkar den spännande att tittas på. Tur de har hjälmar på sig.

  Trevlig fredagskväll.

 3. Ja inte ägnar du dig åt försränning – åtminstone inte i Linköping;-) Men däremot kan jag tänka mig att ölen smakade gott i värmen – om än serverad i plastmugg (precis som här på uteserveringarna – grrrrrrr).
  Här är det fortfarande strålande sol – precis som hela veckan. Hoppas det fortsätter så…

  1. Båda bilderna är tagna vid Kukkolaforsen i lördags. Därför vet du inte om det var ölen eller forsränningen jag valde. =)

   Solen kom tillbaka precis, efter att jag läst hos dig och fått le. Nu vill jag inte ha något mer av den varan. det kan gärna regna i Luleå nu och när vi kommer hem så återkommer den stora gula.

   Ps Håller med dig om Grrr för plastmugg, ett av de få minus jag kan ge till Kukkolaforsen.

Tycker om din kommentar