Ett ansikte …

eller mer uttrycket i det säger oss ganska mycket.

Ett foto kan ge oss funderingar över vad som sker någonstans eller var personen egentligen befinner sig i tankarna. Att fota människor som inte är medvetna om fotografen är betydligt roligare än om någon ber mig att ta en bild. Foton på mig själv tillhör inte något som finns i några stora fotoarkiv någonstans. Jag har alltid aktat mig för att finnas i fokus framför ett objektiv. Fast, numera bryr jag mig inte lika mycket vet inte varför men vet att det har skett någongång vid tidpunkten när digitalkameran gjorde sin entré. Det borde ju vara tvärtom eftersom vi nu kan fota tusentals bilder utan att tänka på framkallning och kostnaden som uppstår.

Den här tjejen var rolig att fota, hon märkte mig knappt även om hon visste att jag fanns med henne hela dagen, hennes föräldrar har väl också en digital. =)

Kategori | Lördagsmixen –Ansikte

Mer ansikten hittar du om du följer länken till –Shannara’s lördagsmix

Idag har jag varit på Mustaparta, på en ö nära mig, Seskarö, en hel del ansikten fotade också där men de får vänta till en annan gång. Strax ska vi åter igen cykla i väg till den ön för lite andra aktiviteter.

4 svar på “Ett ansikte …”

  1. Ettan är en enastående bild!!! Ronja Rövardotter look-alike!!! Du är duktig att du ”vågar” ta närbilder på personer, och bra sådana dessutom.
    Det bidragt bör Shannara gilla:-)

  2. Håller med dig! Fotografera människor som är ovetande ger oftast bra bilder. Jag gjorde det när vi var på en musikfestival förra sommaren. Jag blev mycket nöjd med många av bilderna. Du har lyckats alldeles ypperligt här.

Tycker om din kommentar