Närmare solen än så här …

lär aldrig jag komma eftersom jag inte har någon tanke på att bli astronaut eller någon annan typ av rymdvarelse. Ja förresten om jag har fönsterplats så blir det lite närmre, men nu hade jag inte det så då får jag köra på detta.

Kategori | Veckans fototema – sol | hos Bildgatan

Följer du länken hittar du förhoppningsvis fler soliga bilder i  – Veckans fotoutmaning.

Ingen bild av solen som jag är speciellt stolt över, ett snabbshot utan tanke på inställningar eller hur jag lade in det jag såg i objektivet, men tyckte den passade så bra till temat i veckan och jag fortsätter att uppmana er att vara med detta fototema och … – Du har ju hela veckan på dig …

5 svar på “Närmare solen än så här …”

  1. Du hittade ju solen i alla fall – trots att du hållit till söderut….
    Jag är så fascinerad över hur det ser ut när man befinner sig ovan molnen! Som miljoners bomullstussar…. Härligt fotat!

  2. Ser ganska lagom ut. Älskar att vara ovan molnen… :D
    Tog iaf ett halvsoligt foto igår, har inte varit ute på hela veckan (magsjuk när jag inte suttit på kontoret) – får se om jag orkar lägga upp ngt i kväll, än är ju inte veckan över. :)

  3. Att ta bilder genom ett flygplansfönster är en konst i sig… Men jag tycker du lyckades med att egga min fantasi totalt: Solen över Saharan skulle jag vilja kalla bilden. Toppen!!!

Tycker om din kommentar