Allt är inte vad det ser ut som …

och det är inte alltid nödvändigt.

Kategori | Fredagsfoto – Allt är inte som det ser ut | hos Bildgatan

Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna får du kanske fler synvillor.

Fredagskväll i stugan och jag har sovit middag efter maten så det blir kanske ork till lite mer under kvällen än en vanlig fredagskväll då John Blund ibland brukar besöka mig relativt tidigt, tidigt för att vara mig. Än blir det inte Zzzzzzzz.

9 svar på “Allt är inte vad det ser ut som …”

  1. Ettan var helt fantastisk! En konstnärlig guldskål med fjädrar – ja det är iaf det jag ser.
    Sov inte middag efter maten men är inte speciellt trött heller…än. Men en eller två vinare lär nog hjälpa till att jag slocknar snart. Undrar om man ska låta bli – vinaren alltså. Nej, tror inte det;-)

Tycker om din kommentar