Spindelbasket …

har jag fått studera på nära håll idag. Nåja studera och studera det var oerhört svårt som publik att hänga med i svängarna, fort gick det. Lite av den snabbheten i hopp, både när det gällde att kasta bollen och ta returer skulle verkligen våra svenska basketspelare behöva träna på lite mer. Kanske lite hoppakrobatik kunde ingå i träningen.

En till sak som jag upptäckte var att en bra basketspelare behöver då inte raka benen för att vara snabb. Hårig var h*n redan innan matchen och tack vare planens heltäckande håriga nät så slutade det med en helt slut och hårigt inlindad matchvinnare.

[nggallery id=44]

Idag blir det också två flugor i en smäll och det klarar även spindeln galant. Om du klickar på första bilden istället för där det står slideshow så ser du större bilder och kan se några delar ur den spännande matchen som slutade med stor seger för min spindel.

Kategori | Lördagsmixen –hopp | hos BIldgatan
Fler som hoppas eller kanske hoppar hittar du om länken följs till –Shannara’s lördagsmix

Kategori | 4U2 fotoutmaning | hår  | hos Bildgatan
Förhoppningsvis hittar du mer hår i länkarna hos 4U2.

Ps. Idag har jag även agerat frisör och trots att det är brist på hårsvall hos sambo så växer det otroligt mycket  -och fort. Där hade jag också kunnat få till ett hårigt inlägg men inget hopp eftersom hoppet är borta för länge sedan – att någon gång kunna slänga med luggen.

7 svar på “Spindelbasket …”

  1. Vad djurisk du har blivit på sistone;-) Love it… och jag inte spindelskräck (konstigt nog)). ASG åt texten och efter att jag tittat på slideshowen så håller jag helt med dig!!! Mera spindlar åt basketlandslaget;-)
    Så du klipper också sambon… Det gör jag också. Hans tur imorgon;-)

Tycker om din kommentar