Favorit …

absolut inte bild- eller bilmässigt men samtidigt en bild som säger så mycket om  den här dagen, åtminstone det jag upplevde. .

Kategori | Onsdagstema | favorit | hos Bildgatan
Fler favoriter hittar du i länkarna hos Onsdagstema.

Jag är inte riktigt på humör och sedan har jag alldeles nyligen kommit hem efter att ha varit hos en god vän och hjälpt henne lite samtidigt som jag fått trevlig samvaro. För övrigt har dagen idag också varit att hjälpa en annan vän som blev utskriven från sjukhus och behövde några små ärenden uträttade. Även sonen hade jag bett komma och äta middag tillsammans med mig, gillar inte att laga mat endast till mig själv nu när sambo är bortrest och vem är mest tacksam att få en middag serverad? =)

6 svar på “Favorit …”

  1. Håller med Rantamor, tror t o m att camping utrustningen är lika gammal som bilden, vilket ytterligare förstärker kontrasten. Ja yankarna satsar då sina pengar på status på garageuppfarten… än idag.
    Bilbild nummer två till T. Du gör precis vad jag gör för mina vänner N och R. Tro mig vad vi gör är ett otroligt stöd och skänker mycket glädje och leenden!!! Fortsätt så!!!

  2. Sätta sig till dukat bord är alltid uppskattat även om man som jag gillar att laga mat!

    Rött är verkligen rätt även om bilen inte är den typ som jag kör!

Tycker om din kommentar