Lust …

är absolut inte ett ord som snurrar i mitt huvud för tillfället mer åt det motsatta. Men … vad gör jag inte för ett fototema? Och eftersom mina bilder just nu går i bilens tecken så tänkte jag på de runda kvinnliga formerna som kan skapa mycket lust och har gjort så lika länge som mänskligheten funnits. Lusten till att titta och äga vackra bilar finns också hos många. Den här bilen tyckte däremot jag att den var lite lustig eftersom min kompetens inte är så hög och jag inte förstod. Fick det förklarat av min älskade sambo som ger mig lust, lust till att leva och gör att jag kan känna .

Kategori | Fredagsfoto – Lust | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna hittar du fler lustfyllda bilder.

Min egen lust är inte hög och att varje dag få nya tråkiga besked gör att den där inspirationen jag borde ha med ett nytt arbete och alla underbara människor som finns kring mig försvinner. Jag tänker och jag tänker men det hjälper inte alltid. Ett vackert träd med underbar krona, men så fel de där grenarna kan förgrena sig och bli alldeles för många på en gång.

11 svar på “Lust …”

  1. Jaha jag ser att du liksom jag valt bilar. Ja du har förstås en gammal hederlig sak att visa och nu kände jag lust att vilja äga en gammal en.Jättefint foto och du historian är rolig:D

  2. Jag är inte hundra på att jag hänger med i resonemanget, men jag anar att saker och ting inte är riktigt bra. Bara att hoppas att det vänder, det är vad man som utomstående kan göra.
    Dock gillar jag bilden på Chevan. Det ser ut att vara en riktig low rider.

  3. Du verkar verkligen ha det riktigt, riktigt tuff just nu Margareta. Kram tjejen, hoppas verkligen att du snart får en god nyhet som omväxling, den behöver du och den är du värd!!!

    PS. Bilen är en bra tolkning till ”lust” faktiskt. Å du ser väl vad det står på registreringsskylten på bilden… bara det är ju en bekräftelse för lust;-) DS

  4. Det var en snygg detaljbild. :-) Visar på äldre bilars kurviga formen på ett snyggt sätt. Verkar inte ha så hög frigång…
    En del bilar är så vackra, gillar många veteranbilar. De hade mer personlighet förr. ;-)

Tycker om din kommentar