Tänkte på det här med lust …

och avsaknaden av den när jag fick följande fredagshistoria i min e-post.

Anton gick i första klass och skulle ha sin första lektion i sexualundervisning. Fröken tyckte att alla barnen skulle fråga sina föräldrar hur de hade kommit till. På kvällen frågade Anton sin mamma hur han hade blivit till och mamman svarade att storken hade kommit med honom precis som den hade kommit med henne, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor, mormorsfar, osv.

Anton memorerade detta innan han gick och lade sig, och dagen därpå var hann ivrig att berätta detta och fick berätta först.
– Jag har kommit med storken precis som min mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor, mormorsfar, osv, så i min släkt har vi inte knullat på över 200 år

Här är det en annan lust som saknas men det är aldrig fel att få le en smula och ibland ett asgarv – det tar bort de tråkiga tankarna en stund – på återhörande, återseende eller bara på återläsande.

2 svar på “Tänkte på det här med lust …”

  1. Ha ha! När jag var liten sa min mamma att de ringde och beställde mig på BB! Pinsamt så det inte är klokt. Själv har jag kört en rakare variant om man så säger.

Tycker om din kommentar