Rött, grönt eller gult …

eller varför inte alla tre färgerna. Eftersom jag nu är inne i en period med lite bilar och annat så tar vi oss en rundvandring på de färgranna bilarna i dagens rätta färger.

Häng med  … och vi klär oss i rött tillsammans med det gröna gräset och bilen så har vi redan klarat av färgkombinationen. Men jag tycker ändå att vi vandrar vidare och ser vad vi kan hitta.

[nggallery id=46]

Klicka som vanligt hellre på bilderna än för bildspel, då ser du dem större om du vill.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | rött, grönt och gult | hos Bildgatan
Förhoppningsvis hittar du mer somriga och härliga färger i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

Den här dagen var det inte det bästa fotoväder (en av de få regndagar vi upplevt i sommar), inte för kamerans bästa i alla fall och genom att jag envisades med mina manuella inställningar och lite annat så kanske inte bilderna är helt underbara men färgerna är åtminstone de som krävs för fotoutmaningen. Den tredje bilden i bildspelet är inte jag som har fotat utan sambo och han körde med intelligent autofokus som jag ställt in åt honom, kanske dags för mig att tänka om . Nej, jag måste lära mig och hans foto är från när vi kom och regnet inte strilade.

6 svar på “Rött, grönt eller gult …”

  1. Bilderna är helt suveräna med speciell förkärlek till trede från slutet och den näst sista.
    Gamla bilar kan man inte få nog av. Vi ska på Vallentuna Flyg- och motoshow imorgon, hoppas det härliga vädret håller i sig!!!

Tycker om din kommentar