Sommarfavorit …

ja, det var nog det svåraste ord jag kan illustrera den här underbara sommaren. Att välja ut en bild som ska visa den, helt omöjligt och speciellt med tanke på hur många foton jag tagit i princip varje dag. Tror mig ändå kunna lyckas med det eftersom mitt eget val i veckan har handlat om bilar och kommer att fortsätta så veckan ut. Därför blir mitt val denna bild, utan tanke på perspektiv, fotoinställningar utan för att den säger så otroligt mycket positivt för mig.  Här har jag allt …

Kategori | Lördagsmixen –Sommarfavorit | hos Bildgatan
Mer sommarfavoriter hittar du om du följer länken till –Shannara’s lördagsmix

Att hösten inte börjat lika bra som sommaren varit är inte kul, men som det gamla ordspråket eller talesättet säger – Hoppet är det sista som överger oss och det känner jag att personerna med den här bilen har anammat och mådde absolut lika bra som människorna med de blanka och överputsade bilarna gjorde, om inte bättre.

2 svar på “Sommarfavorit …”

  1. Tycker också om bilen, jag menar killen som ligger på motorhuven använder den som säng;-)
    I Vallentuna imorgon brukar det vara många ”rosthögar” som i mina ögon har en större ”personlighet” än uppiffade gamla bilar.
    Nu ska jag dock snabt glömma att vi har en rishög ute på parkeringen – har visat den på bloggen någon gång – svart med rosa toffsar överallt och en stor skylt att den just heter Rishög och att kvinnor ska ha håriga bröst. Med ditt elefantminne kommer du säker ihåg inlägget.

Tycker om din kommentar