Jakten på hösten …

blev min egen lilla fototripp när jag på förmiddagen tog en liten promenad runt ön.

[nggallery id=48]

Kategori | Onsdagstema | fototripp | hos Bildgatan
Fler fototrippar hittar du i länkarna hos Onsdagstema.

Ganska mycket höst hittade jag och fortsatte sedan i höstens tecken genom att laga en riktigt höstig köttsoppa med klimp. Nu väntar jag bara på någon som vill äta tillsammans med mig. Kanske att vi även får matgäster och det kommer att räcka till många. Senare i kväll åker vi iväg och badar bastu hos goda vänner på Seskarö och ett härligt bastubad är inte helt fel i den sköna friska luften.

9 svar på “Jakten på hösten …”

 1. Hej Margareta, jag tycker om hösten, färgerna och förändringen som naturen ger oss. En del eftertanke inför nästa steg på året, vintern. Dina bilder är som alltid fina. Vilken härlig grej få ha ett jobb som ger dig friheten på det sättet du beskriver. Lev väl och fota på. tjatar en gång till, hör av dig när du är ”hemmavid” i stan. //Eva

  1. Jag tänker på dig varje gång jag passerar Luleå och snart blir det att vara mer där. Vi får söka reda på lite höstiga ställen och ta med oss kamerorna.

 2. Wow!!! Vilka svampar du hittade, några ser t o m ätliga ut;-) Hoppas du tog med dig godingarna och la dom i grytan!!! Älskar mustiga grytor, fast jag väntar med dom tlll vintern. Hos oss är det olika soppor som är ”höst inne” just nu.
  Ha en riktigt kul kväll nu och njut av bastun – det är ju din grej;-)

  1. Vet inte om några ä’r ätliga, kanske inte så goda i alla fall jag gillar att fota ”fula” svampar.

   Soppan blev god och fyllig men nu blir det att äta soppa ytterligare en dag och det trots att jag fick middagsgäster. =) Jag borde kanske blivit storkökskokerska. Bastun var helt underbar, tror jag hade lite abstinens.

 3. Vilken vacker höstvandring du kom på. Här blåser det så mycket att även svamparna verkar vilja lätta… Så stämningsfulla höstbilder lär det inte bli!

  1. Jag älskar luften på hösten och nästan så att jag gör det mer än sommarens. Det blåste lite här en dag men inte mer. Nu ska ni inte ha höstkänslor förrän någongång i oktober.

Tycker om din kommentar