En stark tro …

på den egna bilens kapacitet krävs om man ska ta sig fram på vissa vägar.

Sedan får man fortsätta att hoppas att däckmönstret har de rätta djupet och bredden så man kan plöja genom den mjuka sanden.

För att sedan förhoppningsvis nå ner till en av de sista stunderna med kärleken till havet och stranden.

Kategori | Fototriss | Tro, hopp och kärlek hos Bildgatan
Följer du länken hittar du mer tro, hopp och kärlek i länkarna hos Fototriss.

Eller så gör du som vi gjorde under gårdagen och tar apostlahästarna, med risk för lite sand i skorna, men behöver inte tro eller hoppas och istället veta att du kommer fram och att du även med lätthet tar dig tillbaka utan hjälp av spade och alltför mycket svett, kanske också några tårar om du inte hade den där fantastiska bilen som du trodde.

13 svar på “En stark tro …”

  1. Haha, du väcker gamla minnen till … vi var i Skagen för några år sedan med kompisens Jeep och hans skulle förstås impa lite och köra i sanden med den. Gissa om vi fick användning av både spade och händer för att komma fram till slut :)

Tycker om din kommentar