13 svar på “En i mängden …”

  1. Så vacker bild! Jag blir varm och glad av den och känner skogens dofter.

    Visst är det märkligt att alla tror att man bildbehandlar varenda bild? Tycker det är en utmaning att ta en bild och sedan inte bearbeta den i något redigeringsprogram. Det är ju det som är ”grejen”..att liksom fotografera ”klart” (hör väl ihop med den analoga kameratiden). Jag har Photoshop och kan det (mitt jobb) men använder det väldigt sparsmakat i mitt eget fotobloggande.

    1. Jag håller ju på mycket med PS så det kan vara ganska naturligt att många tror att en del bilder är det. Jag försöker ju utveckla mitt skapande och de flesta bilder jag bearbetar är helt ok som de är men vill ändå fortsätta. Jag kan ha haft med bilden naturlig tidigare (eller senare) så visst är det så att jag alltid försöker och testar mig fram med kamera för att ta det ”perfekta” men ännu har det ju inte hänt. =)

    1. Beate – Bilden är helt obehandlad. Jag har lärt mig lite hur jag ska hantera nya kameran, efter många års fotograferande. Det enda jag gjort är att förminska den till mina ”standardmått” i bloggen.

Tycker om din kommentar