Absolut höst …

är det dags att skriva ytterligare en gång när fredagsfoto också har höst som tema.  Och visst är det absolut höst när vi ser det här.

Kategori | Fredagsfoto – Höst | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna hittar du mer rikedom

När det börjar kännas som att det är dags att ta upp båten –då är det höst. I och för sig hade bilden kunnat illustrera vår också, men i förgrunden kan vi ana lite höstfärger – åtminstone inte vårens.

Jag lägger upp min bild redan nu eftersom jag har en lång resa framför mig i morgon och vi startar redan vid 05:30, så det är dags att försöka kalla på John Blund. Känns viktigt att vara relativt pigg imorgon då dagen kommer att bli jobbig och mycket känslosam. Regnet öser ner och blåsten är inte mild mot oss, jag önskar verkligen att det är lite bättre under morgondagen och resan hem kan annars bli ännu jobbigare i nattsvarta mörkret. Mamma sa också att hon sett att de varnat för snö uppe i Kiruna, vilket är resans mål. Därför skriver jag nu godnatt och var rädd om er ute i trafiken eller var ni befinner er under morgondagen.

10 svar på “Absolut höst …”

  1. Svar: Herregud – redan!!! Nej, jag håller mig till vår balkong där det är 22 grader (12 i skuggan på andra sidan huset), strålande sol och förhoppningsvis slipper jag det som börjar på s och är väldigt ljust i färg i några månader till (önsketänkande, jag vet…)

  2. Ja bilden säger ju allt – tyvär: hösten är här å japp det regnar här också, men det är mera aprilväder med varma solglimtar, där man fortfarande kan sitta ute och ta en cappuccino.
    Kiruna – usch, staden som ska flyttas enligt tidningen jag monterar;-) Ni ska väl på begravning antar jag så det är ju inte roligt alls.
    Kör försiktigt och gör det bästa av situationen – låter som en klyscha, men jag menar det faktiskt!!!

Tycker om din kommentar